Stadsvandring 4 juli

Måndagen den 4 juli får vi höra Alla Ahlman dela med sig av sina tankar om Skaras hjärta. Vi kan vänta oss en exposé av byggnader, personer och händelser. Vi startar som vanligt vid Prubbatorget efter klockspelet kl 18.00. Biljetter säljs från kl 17.30 vid ingången till Båtsmanshuset.

Bilden till vänster är tagen från fd. Djäkneskolan nuvarande Stadshuset.

Efter promenaden ( som kommer att hålla sig i kvarterna runt Domkyrkan ) serveras kaffe och fralla vid Båtsmanshuset och tillsammans bjuds det på god samvaro. Lottringen kommer att gå runt bland kaffeborden som vanligt

Nu är tältet uppe på gården, vilket innebär att vi inte är så känsliga för den något instabila väderleken.

Välkomna både medlemmar och ännu inte medlemmar!

Text Tommy Kroon, foto Freddie Wendin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.