Nationaldagen vid Båtsmanshuset

Efter flaggparaden och underhållningen vid Djäknescenen lockades skarorna till vårt fantastiska Båtsmanshus. Här fanns det kaffe och bullar dukat och klart. Något försenat äntrade Thomas Landahl scenen och premiärsången blev hans alldeles egenkomponerade ”Båtsmanshusets vals”, en mycket uppskattad gåva till Gillet som sjuttioårspresent. Ett pärlband av melodier följde och uppmärksamheten höjdes när lilla Kerstin klev upp på scenen och bidrog med sitt stöd till farfar.

Sannolikt sattes nytt publikrekord även i år. Vi kunde räkna in 222. Samlingarna vid Båtsmanshuset har en hög trivselfaktor, så var det även denna dag. Man lyssnade, njöt av underhållningen och sjöng med.

Nu kan vi lägga ytterligare en aktivitet ”till handlingarna” av det pärlband som vi planerar att genomföra under vårt jubileumsår. Många av oss, längtar redan till nästa.

Det var fullt av glada människor på gården vid Båtsmanshuset. Foto Göran Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.